Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Energie van de Toekomst

4 juni 2014 @ 20:00 - 22:00

Gratis
bijeenkomst Apeldoorn 4 juni

De bijeenkomst in het stadhuis van Apeldoorn is voor iedereen vrij toegankelijk na aanmelding via apeldoorn@tertium.nl. Een deel van het publiek zal bestaan uit de Microsociety, een vooraf geselecteerde groep burgers die een afspiegeling vormt van de Nederlandse samenleving. Zij worden voor en na het programma uitgebreid geïnterviewd door onderzoekers van de Vrije Universiteit om te leren wanneer mensen bereid zijn zélf actief deel te nemen aan oplossingen op het gebied van duurzame energie.

Landelijke serie My2030s

Het startsein wordt gegeven voor My2030s, een landelijke serie over de toekomst van energiegebruik in Nederland. My 2030s is een initiatief van Tertium, de Vrije Universiteit en de TU Delft. De reeks wordt ondersteund door Alliander en Natuur & Milieu. De avond in Apeldoorn wordt mede mogelijk gemaakt door de gemeente Apeldoorn.

Jan Rotmans

Tijdens een afwisselend programma met lezingen, interviews, debat, columns en muziek komen verschillende experts, ervaringsdeskundigen en ondernemers op het gebied van energie aan het woord, onder wie Jan Rotmans van de Erasmus Universiteit.

Pioniers op het gebied van duurzaamheid gaan met elkaar in gesprek over de vraag wat succesvolle energieprojecten zijn en hoe je mensen kunt enthousiasmeren om zelf mee te doen. Sprekers zijn onder meer Janneke Slingerland, secretaris van duurzame energiecoöperatie Apeldoorn (deA) en Martin Kooijman, directeur van de duurzame Prinses Julianaschool in Lieren. Tijdens een productenparade zullen de beste innovatieve energieproducten uit de regio Apeldoorn worden gepresenteerd.

 

Gegevens

Datum:
4 juni 2014
Tijd:
20:00 - 22:00
Kosten:
Gratis
Evenement Tags:
, ,
Website:
http://www.tertium.nl/energie-van-de-toekomst-in-apeldoorn/#more-1562

Organisator

Tertium
Telefoon:
06 4262 0781
Website:
http://www.tertium.nl/