Arash Aazami keynote speaker tijdens HAN energie-seminar in GreenTech Week

Energiestrateeg en ondernemer Arash Aazami is keynote-speaker op de HAN, tijdens het seminar Energietransitie op 11 oktober. Aazami wordt gedreven door een enorme missie: schone energie als grondrecht voor iedereen. Bekend werd hij als oprichter van het eerste energiebedrijf dat meer verdient naarmate het minder energie verkoopt. Tevens is hij auteur van de paper Digitalisering in het energielandschap voor de Topsector Energie. Op de HAN zal hij dieper ingaan op de kansen die er dankzij digitalisering liggen voor onze energievoorziening.

Tijdens het HAN seminar worden de resultaten van vier icoonprojecten op het terrein van Sustainable Energy & Environment gepresenteerd. Daarnaast kunt u onder andere workshops over de icoonprojecten volgen, de mogelijkheden van samenwerking daarin verkennen en bespreken hoe u met studenten kunt werken aan uw multidisciplinaire bedrijfsvraagstukken.

Wilt u aanwezig zijn tijdens het seminar en u laten inspireren door de visie van Arash Aazami? Of de mogelijkheden verkennen van samenwerken in duurzaam energieonderzoek op de HAN? Schrijf u dan snel in voor dit seminar. Deelname is kosteloos.

Tijdens de GreenTech Week vinden op de HAN diverse activiteiten plaats die in het teken staan van duurzame technologie en circulaire economie. Alle activiteiten vindt u terug in de agenda van de GreenTech Week.

Delen:
Einte Visser

Einte Visser is projectleider Gelderland Valoriseert bij de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN) met als aandachtsgebied duurzame energie. Hij begeleidt o.a. studenten met een innovatief bedrijfsidee met kennis en kapitaal naar de markt. Daarnaast werkt hij op het thema business development bij het Centrum voor Ondernemerschap en Innovatie van de HAN.

Plaats een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.