Arnhemse Slim Opgewekt genomineerd voor landelijke prijs

Arnhem. Slim Opgewekt is genomineerd voor de Hart-Hoofdprijs van de Triodos bank, een publieksprijs voor de meest vernieuwende en inspirerende duurzame ondernemer van het jaar. Het bedrijf verduurzaamt sinds 2012 scholen, niet alleen door zonnepanelen en ledverlichting te installeren, maar ook met unieke bewustwordingsactiviteiten voor de leerlingen.

“Als de groei van het bedrijf doorzet wordt in 2017 de 100e school verduurzaamd en zijn meer dan 20.000 kinderen bereikt; de beste garantie voor een duurzame toekomst”. Dit vertelde Mylène Ragon in haar pitch tijdens het Energy café van 20 april in Arnhem. “Als we winnen wordt het prijzengeld van 10.000 euro ingezet om nieuwe middelen te ontwikkelen, waarmee we ook middelbare scholieren kunnen meenemen in onze duurzame revolutie!”

Stemmen op Slim Opgewekt kan via deze link 

Bron: gemeente Arnhem, Energy café 20 april

Delen:
gemeente Arnhem

Arnhem kiest voor duurzame elektriciteit. Sinds 2004 is de bedrijvigheid in Energie- en Milieutechnologie met ongeveer 40 % gegroeid en zorgt voor ca. 8% van de banen. Trolley, TenneT, DNVGL, DEKRA en Alliander maken Arnhem ElectriCity, elektriciteitshoofdstad van Nederland en katalysator in "new energy", samen met bedrijven als Allego, MTSA, Hygear en Hymove, de ROC's, de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen, verbonden universiteiten, regiogemeenten en de provincie Gelderland.

Plaats een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.