Cleantech Innovatieontbijt Zilt-Bikes

Tijdens dit ontbijt spreekt Jan Boersma, directeur van Zilt-Bikes. Zilt-Bikes is een fietsenmaker in het groot. Op de locatie in Zutphen, ‘Zilt aan de IJssel’, worden in de werkplaats huurfietsen gerepareerd en grotere projecten uitgevoerd.

Zilt-Bikes is een sociale onderneming die werk geeft aan mensen voor wie dat geen vanzelfsprekendheid is. In het kader van dagbesteding repareren cliënten van verschillende instellingen onder deskundige begeleiding fietsen. Het fietsenmakersvak leer je het beste in de praktijk. En met praktijkervaring op zak vind je sneller werk. Daarom hebben Aventus en Zilt-Bikes een uniek traject opgezet waarin je zowel leert als werkt. In het pand van Zilt-Bikes in Zutphen doe je praktijkervaring op en haal je tegelijkertijd je diploma.

Het innovatieontbijt vindt plaats op woensdag 21 februari van 07:30 tot 09:00 uur in het Pakhuis Noorderhaven in Zutphen. De kosten voor het ontbijt bedragen € 10,00 voor communityleden en € 15,00 voor niet-communityleden. Wij verzoeken u dit te betalen bij vertrek aan de bar.

U kunt zich hier aanmelden!

Dit ontbijt wordt mede mogelijk gemaakt door:

Delen:
Cleantech Center

Het Cleantech Center is hét duurzame innovatiecentrum van en voor (Oost-) Nederland. Het is de verbindende organisatie in Oost-Nederland voor bedrijven, onderwijsinstellingen en overheden. In het Cleantech Center worden de vragen van individuele bedrijven gekoppeld aan kennis en vakmanschap uit het onderwijs.

Plaats een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.