Cleantech@4PM De kracht van Oost-Nederland: VVD in gesprek met ondernemers

Wat zijn de economische trends in onze regio? Het oosten doet het economisch gezien beter dan gemiddeld. Het aantal bedrijven in de regio groeit gestaag en de banengroei neemt sneller toe dan in de rest van Nederland. Dit blijkt uit het onderzoek ‘De kracht van Oost-Nederland’ (2016). Projectleider van het onderzoek, prof.dr. Oedzge Atzema van de Universiteit Utrecht, gaat in op de trends in de economische ontwikkeling van de Achterhoek en de Stedendriehoek en de positionering van deze gebieden in Oost-Nederland.

Rogier de Haan, Incubatormanager van het Cleantech Center in Zutphen spreekt over de kansen voor starters in Cleantech. Tevens presenteert hij het Startup Accelerator Programma van het Cleantech Center.

In een paneldiscussie gaan de fractievoorzitters van de VVD uit de regio met elkaar en het publiek in gesprek. Ter afsluiting is er een netwerkborrel.

Programma

16:00 uur Prof.dr. Oedzge Atzema, Universiteit Utrecht – Trends in de economische ontwikkeling van de Achterhoek en de Stedendriehoek
16:30 uur Rogier de Haan, Incubatormanager Cleantech Center –  Startups, hype of banenmotor?
16:45 uur Paneldiscussie met lijsttrekkers VVD
17:15 uur Netwerkborrel

Nieuwsgierig geworden?
Meld je dan hier aan voor het Cleantech Center @4PM op donderdag 15 maart 2018 van 16:00 tot 18:00 uur in de Broodfabriek in Zutphen.

Delen:
Cleantech Center

Het Cleantech Center is hét duurzame innovatiecentrum van en voor (Oost-) Nederland. Het is de verbindende organisatie in Oost-Nederland voor bedrijven, onderwijsinstellingen en overheden. In het Cleantech Center worden de vragen van individuele bedrijven gekoppeld aan kennis en vakmanschap uit het onderwijs.

Plaats een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.