Congres Nederland valoriseert op 23 januari

Op 23 januari 2017 vindt in de De Grolsch Veste in Enschede het symposium Nederland valoriseert! plaats. Beleef samen met minister Henk Kamp van Economische Zaken, staatssecretaris Sander Dekker van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap en special envoy StartupDelta Constantijn van Oranje hoe we samenwerken aan maximale impact van onderzoek en innovatie. 

Je bent van harte uitgenodigd om met ons mee te doen, successen te vieren, resultaten te delen en vooruit te kijken naar de uitdagingen van de toekomst.
Op het programma een College Tour en Champions Tour, waarbij de resultaten en best practices van het valorisatieprogramma zichtbaar worden. Daarnaast vinden een superbrainstorm en debat plaats over de uitdagingen van de toekomst en wordt er gestreden om de Young Startup Award. Namens Gelderland valoriseert strijdt het bedrijf Slim opgewekt om deze titel.

Meld je hier aan.  Let op: de plaatsen zijn beperkt!

Meer informatie en vragen
Alle informatie over het congres en de hubs vindt u op www.nederlandvaloriseert.nl.

 

Delen:
Annemarie Buining

Annemarie werkt bij het Centrum voor Valorisatie en Ondernemerschap van de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen als proces coordinator en tevens community manager voor Energie Next.

Plaats een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.