EnergieNext stopt… Maar samenwerking in de energietransitie gaat door!

EnergieNext.nl wordt opgeheven; de website wordt niet meer aangevuld met verhalen over duurzame energie-activiteiten in Oost-Nederland. Maar professionals blijven uiteraard wel samen werken aan de energietransitie.

Het einde van EnergieNext betekent niet het einde van communicatie over inspirerende projecten in de energietransitie. Wie op de hoogte wil blijven kan terecht op de website van SEECE of zich hier aanmelden voor de nieuwsbrief van SEECE.

Het Sustainable Electrical Energy Centre of Expertise (SEECE) is een structureel samenwerkingsverband vanuit de hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN) met zo’n veertig energiegerelateerde bedrijven en instellingen. Die werken samen aan een duurzame, betrouwbare en betaalbare energievoorziening. De key partners van SEECE zijn Alliander, TenneT, DNV GL, KEMA Laboratories, ElaadNL, Industriepark Kleefse Waard (IPKW) en de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen.

Delen:

SEECE is hét centre of expertise voor duurzame elektrische energie. Deze publiek-private samenwerking jaagt innovatie aan, zorgt voor voldoende arbeidscapaciteit en zet kennis om in financieel haalbare producten en diensten.

Plaats een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.