Energievouchers voor duurzame Gelderse energieprojecten

Om de energietransitie  te versnellen heeft de Provincie Gelderland energievouchers beschikbaar gesteld voor duurzame energieprojecten. Er zijn 25 energievouchers van €10.000, die door Oost NL worden uitgezet vanuit de Groeiversneller Energie. Het betreft hier 100% subsidie op extern ingewonnen advieskosten, met een maximum van €10.000,-

De vouchers zijn beschikbaar voor duurzame energieprojecten, gericht op implementatie en opschaling van bestaande, ‘proven technology’ met groeiperspectief in de duurzame energiesector. Het doel: het opwekken van duurzame energie en/of besparing van energie. Initiatiefnemers kunnen een Quick Scan-document invullen. Daarna volgt een adviesgesprek met Oost NL, waarin de mogelijkheden voor het inzetten van een voucher worden besproken en wordt geadviseerd, onder andere over gebruik van partners en netwerken van Oost NL om te helpen ambities te realiseren.

Delen:
Einte Visser

Einte Visser is projectleider Gelderland Valoriseert bij de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN) met als aandachtsgebied duurzame energie. Hij begeleidt o.a. studenten met een innovatief bedrijfsidee met kennis en kapitaal naar de markt. Daarnaast werkt hij op het thema business development bij het Centrum voor Ondernemerschap en Innovatie van de HAN.

Plaats een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.