Energy X Change Arnhem-Nijmegen op 1 november

Wat hebben Arnhem en Nijmegen met elkaar als het gaat over energietransitie? Dat is de vraag tijdens Energy X Change 2018 op 1 november in het Van der Valk hotel in Nijmegen-Lent. Hoofdspreker van de avond is TedX-spreker, filosoof en trendwatcher Ruud Veltenaar. Hij laat ons zien en ervaren dat we met ambitie en lef kunnen omschakelen naar een duurzame energievoorziening en sneller dan we nu denken! 

Wat kunnen we van elkaar leren en hoe gaan we de komende jaren de ambities op grote schaal waarmaken? Na de edities in 2015 en 2016 komen de netwerken ‘Power2Nijmegen’ en ‘Energie made in Arnhem’ ook dit jaar weer samen. Niet voor niets, want er gebeurt het nodige in de regio en er staat nog een hoop op de planning!

Het programma omvat verder een aantal interessante lokale projecten die laten zien dat omschakelen nu al mogelijk is. Daarnaast is er een interview met de wethouders Cathelijne Bouwkamp en Noël Vergunst. Kortom een evenement dat je niet mag missen. De toegang is gratis, aanmelden gewenst.

Wanneer: Donderdag 1 november, 15.30 – 18.00 uur
Waar: Van der Valkhotel, Hertog Eduardplein 4 in Lent

Programma
15.30 Inloop en ontvangst
16.00 Welkom
16.05 Toelichting duurzaamheid bij Van der Valk hotel
16.15 Interview wethouders Cathelijne Bouwkamp en Noël Vergunst
16.25 Ruud Veltenaar
17.10 Inspirerende pitches van lokale projecten en initiatieven
17.25 Afsluiting in dichtvorm
17.30 Netwerkborrel

Hotel Van der Valk ligt op één minuut loopafstand van station Nijmegen-Lent. Er kan gratis geparkeerd worden in de parkeergarage van hotel Van der Valk.

We hopen dat je komt, meld je snel aan!

Met vriendelijke groet,

Power2Nijmegen en Energie made in Arnhem

Delen:
Einte Visser

Einte Visser is projectleider Gelderland Valoriseert bij de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN) met als aandachtsgebied duurzame energie. Hij begeleidt o.a. studenten met een innovatief bedrijfsidee met kennis en kapitaal naar de markt. Daarnaast werkt hij op het thema business development bij het Centrum voor Ondernemerschap en Innovatie van de HAN.

Plaats een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.