Gezocht: de beste startups van Gelderland!

Op 25 mei wordt op initiatief van Provincie Gelderland een groot startup-evenement georganiseerd als onderdeel van de landelijke StartupFest, de afsluiting van StartupDelta met Neelie Kroes. Dit evenement, Startup50 Gelderland, kent de climax in de Eusebiuskerk in Arnhem, met een inspirerende (internationale) spreker en de uitreiking van het Startup50 magazine met de 50 beste startups van Gelderland! Voorafgaand aan het evenement op 25 mei zullen in heel Gelderland de beste startups en meest relevante investeerders worden aangehaakt om er zeker van te zijn dat er een geweldige top 50 ontstaat met Gelderse startups.

Overzicht proces

Februari: Scout-maand. Wij zoeken innovatieve startups & scale-ups (max. 7 jaar oud) én investeerders die op zoek zijn naar dit type bedrijf. Help ons mee zoeken. Deadline aanmelden: 29 februari.
Maart: Screen-maand. Alle aanmeldingen worden beoordeeld door een panel van business development experts.
April: Pitch-event. De top van de top 50 wordt uitgenodigd voor een kleinschalig pitch-event met (informele) investeerders. Investeerders zullen ook de pitches beoordelen om de ranking te bepalen. Bijeenkomst: 14 april.
Mei: Het finale-event vindt plaats op 25 mei. Hier zal het Startup50 Gelderland magazine gepresenteerd worden. Save the date!

Gezocht: startup & investeerders

Wij zijn op zoek naar startups & scale-ups die:

  • Het hoofdkantoor in Gelderland hebben;
  • Zijn ingeschreven bij de KvK, na of op 25 mei 2009 (dus max. 7 jaar oud zijn);
  • Een innovatieve technologie, product of dienst hebben;
  • Groeiambitie hebben;
  • Potentie hebben om op te schalen;
  • Een van de founders (bij voorkeur de CEO) beschikbaar en bereidwillig hebben om 14 april ’s avonds aanwezig te zijn om de startup te pitchen voor groep investeerders en met hen te netwerken (exacte invulling volgt).

Tevens zijn wij op zoek naar investeerders die geïnteresseerd zijn in deze startups & scale-ups. Investeerders die zich aanmelden kunnen, na een korte intake, een bijdrage leveren aan het screeningproces door hun investeringscriteria te delen met het Golden Egg Check team. Zij worden ook uitgenodigd om op 14 april de top van de top 50 te beoordelen tijdens het exclusieve pitch-event.
Contactpersonen van Startup50 Gelderland zijn Julian Leijser (CVJO) en Thomas Mensink (Golden Egg Check). Neem gerust contact met ons op als er behoefte is aan meer informatie of het bespreken van de mogelijkheden voor een partnership.

Voor aanmelden klik hier

Delen:
Annemarie Buining

Annemarie werkt bij het Centrum voor Valorisatie en Ondernemerschap van de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen als proces coordinator en tevens community manager voor Energie Next.

Plaats een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.