Halve finale Cleantech Battle 2018

De Cleantech Battle is de duurzaamste wedstrijd van Oost-Nederland, waarin studenten MBO, HBO en WO strijden om het meest innovatieve Cleantech-idee.

Snijafval van gordijnfabrikanten recyclen, winterjassen opvullen met mensenhaar en het overdag benutten van kunstgrasvelden met een mobiel zonnepark: zomaar een greep uit de ideeën van de halve finalisten van de Cleantech Battle 2018.

Op donderdag 29 maart pitchen 10 genomineerde studenten van de HAN, Saxion en Windesheim hun unieke oplossing op het gebied van duurzaamheid in de Broodfabriek in Zutphen. Een deskundige jury voelt de studenten aan de tand en beslist welke 5 jonge innovators doorgaan naar de finale tijdens het Cleantech Tomorrow Event op Airport Teuge.

De presentatie van de halve finale is in handen van de beroemde illusionist George Parker: een man die de zaal weet te betoveren en speelt met de beperkingen van onze waarnemingen.

Programma

15:30 uur        Inloop

15:45 uur        Opening door Henk Janssen, directeur Cleantech Center

15:50 uur        Pitches en interviews genomineerden, presentatie door illusionist George Parker

17:20 uur        Juryberaad en show ‘Verwondering’ van George Parker

17:45 uur        Bekendmaking finalisten en borrel

Let op: omdat je niet vroeg genoeg kan beginnen met duurzame innovatie is er dit jaar voor het eerst ook de Cleantech Talent Award voor leerlingen uit het voortgezet onderwijs. De halve finale vindt plaats op donderdag 5 april. De uitnodiging hiervoor volgt!

U kunt zich hier aanmelden!

De Cleantech Battle en de Cleantech Talent Award 2018 worden mede mogelijk gemaakt door:

Delen:
Cleantech Center

Het Cleantech Center is hét duurzame innovatiecentrum van en voor (Oost-) Nederland. Het is de verbindende organisatie in Oost-Nederland voor bedrijven, onderwijsinstellingen en overheden. In het Cleantech Center worden de vragen van individuele bedrijven gekoppeld aan kennis en vakmanschap uit het onderwijs.

Plaats een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.