De HAN staat duurzaam in de spotlight tijdens de GreenTech Week

Voor het vierde jaar is de HAN mede-initiatiefnemer van de GreenTech Week: de week waarin Oost Nederland laat zien wat er te doen is rondom innovatie en duurzaamheid. Bedrijven en instellingen organiseren van 7 t/m 13 oktober activiteiten gericht op innovatieve en duurzame technieken; van congressen en lunchsessies tot inspiratiebijeenkomsten en workshops. De HAN is daarbij zelf ook middelpunt van de activiteiten.

De week wordt op zaterdag 7 oktober op de HAN campus afgetrapt met het innovatiefestival Innovate Arnhem en de Techniekdag. En op 11 oktober zijn bedrijven en studenten welkom op het seminar Energietransitie op de HAN. Daarnaast zal op 10-10 (de Dag van de Duurzaamheid) het kenniscentrum voor Circulaire Economie voor Bedrijven en Bedrijventerreinen worden gelanceerd. Ook het SolarDemoLAB van de HAN zal opengesteld worden en ondernemers demonstreren welke mogelijkheden er zijn voor onderzoek naar energieopwekking, -conversie en –opslag.

Bekijk de actuele agenda van de GreenTech Week hier. Aanmelden van evenementen is tevens mogelijk via de website.

Delen:
Einte Visser

Einte Visser is projectleider Gelderland Valoriseert bij de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN) met als aandachtsgebied duurzame energie. Hij begeleidt o.a. studenten met een innovatief bedrijfsidee met kennis en kapitaal naar de markt. Daarnaast werkt hij op het thema business development bij het Centrum voor Ondernemerschap en Innovatie van de HAN.

Plaats een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.