Innovatieontbijt Biomimicry

Op 13 december is er weer een nieuw innovatieontbijt! Tijdens dit ontbijt spreekt Adrie Otte (Bioniers/BiomimicryNL) over Biomimicry. Biomimicry is de wetenschap en de kunst van het imiteren van de beste biologische ideeën in de natuur om menselijke toepassingen uit te vinden, te verbeteren en te verduurzamen. Biomimetica is gebaseerd op 3,8 miljard jaar evolutie, waarbij de beste ideeën en aanpassingen het overleven. Er zijn al vele uitstekende voorbeelden uit de praktijk waarbij Biomimicry duurzamere en slimmere producten opleverden. Biomimicry is dan ook een onmisbare discipline voor een duurzamere toekomst.

Het innovatieontbijt wordt gehouden van 7:30 tot 9:00 in het Cleantech Center. De kosten voor het ontbijt bedragen €10,- voor communityleden en €15,- voor niet-communityleden, betalen bij vertrek aan de bar.

Meld u hier aan!

 

Delen:
Cleantech Center

Het Cleantech Center is hét duurzame innovatiecentrum van en voor (Oost-) Nederland. Het is de verbindende organisatie in Oost-Nederland voor bedrijven, onderwijsinstellingen en overheden. In het Cleantech Center worden de vragen van individuele bedrijven gekoppeld aan kennis en vakmanschap uit het onderwijs.

Plaats een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.