Inschrijving Jan Terlouw Innovatieprijs 2015 gestart

Innovatieve ondernemers in de energie- en milieutechnologie (EMT) schrijf nu in voor de Jan Terlouw Innovatieprijs en win 10.000 euro met uw duurzame en innovatieve idee! De economische waarde die de innovatie vertegenwoordigt staat centraal bij de verkiezing.

Deze jaarlijkse prijs is door stichting kiEMT in 2011 in het leven geroepen om (duurzame) innovaties en nieuwe bedrijvigheid op EMT gebied in Oost Nederland een extra impuls te geven. De hoofdprijs is €10.000,- en acht adviesdagen voor verdere ontwikkeling en het vermarkten van de winnende innovatie. Ook zijn er de nodige PR & marketingactiviteiten omtrent de prijs. Daarvan profiteren alle genomineerden en de winnaar in het bijzonder. Daarnaast is er een publieksprijs van €1.000.

Schrijf hier in voor de Jan Terlouw Innovatieprijs.

Inschrijven voor de Jan Terlouw Innovatieprijs kan nog tot 1 augustus aanstaande!

De winnaar van de Jan Terlouw Innovatie prijs 2015 wordt bekend gemaakt tijdens het GreenTech Congres.

Selectiecriteria

Er zijn een aantal selectiecriteria om voor de Jan Terlouw Innovatieprijs in aanmerking te komen. Zo moet het gaan om een (letterlijk) tastbare innovatie op EMT gebied, die in de regio Oost-Nederland is bedacht en daar ook wordt geïmplementeerd.

Informatie

Voor meer informatie over de Jan Terlouw Innovatieprijs kunt u contact opnemen met GreenTechAlliances, drs. Sebastiaan Berendse via (026) 446 14 69.

Delen:

Annemarie werkt bij het Centrum voor Valorisatie en Ondernemerschap van de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen als proces coordinator en tevens community manager voor Energie Next.

Plaats een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.