Kennismaken met Generation-E: kapitaal, kennis en netwerk voor startups in duurzame energie

Generation-E is een krachtenbundeling van bestaande, hoogwaardige incubatorprogramma’s voor kansrijke startende ondernemers in de duurzame energie.
Ben jij bezig met het ontwikkelen van een innovatie op het gebied van duurzame energie? Loop je vast of heb je behoefte aan hulp of feedback? Kom dan langs op 13 december in Arnhem om je ideeën en ambities te delen.

Generation-E staat voor de nieuwe generatie van meest veelbelovende energie startups. Mensen die iets op gang brengen. Baanbrekers. Koplopers. Mensen die geloven in hun idee, in zichzelf en in een wereld die vrij is van fossiele brandstoffen. Mensen die hun ideeën kunnen activeren en tot een commercieel succes maken. Achter het programma staan gerenommeerde founders die geloven in duurzame en renderende energie.

Op 13 december organiseert Generation-E een bijeenkomst om kennis te maken met onze community rond duurzame energie. Een community van partners met kennis en ervaring in de energiesector die willen bijdragen aan jouw succes. We zijn dan ook erg benieuwd naar jouw innovatie en gaan hier graag over in gesprek. Ook onder vier ogen als dat gewenst is. En natuurlijk onder het genot van een hapje en een drankje.

Meer informatie en aanmelden kan via http://generation-e.nl/#nieuws

Delen:

Als adviseur ben ik werkzaam voor adviesbureau KplusV. Van daaruit ben ik betrokken bij programma's en projecten van Kiemt (projectleider Cleantech Energy Crossing, scouting-screening), Generation-E (community, scouting-screening, accountmanagement) en het Clean Mobility Center (projectleider business-supportprogramma). Ik houd mij bezig met de ondersteuning van cleantech ondernemers, o.a. op het gebied van financiering.

Plaats een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.