Kick-off Startup Accelerator Programma & Mini Hack

Ben jij van plan een onderneming te starten op het gebied van duurzame technologie? Of heb je dit net gedaan en ben je op zoek naar ondersteuning? Het nieuwe Startup Accelerator Programma van het Cleantech Center schept een ideaal klimaat voor een startende onderneming op het gebied van duurzame technologie. Met het bieden van professionele coaching, een groot netwerk, een flexwerkplek en hulp bij financiering. Jouw startup begint hier!

De Kick-off

Ben je nieuwsgierig naar de startupwereld en de kansen die Cleantech biedt? Tijdens de kick-off maak je in korte tijd kennis met onze aanpak. Een middag met inspirerende praktijkvoorbeelden en een Mini Hack. Samen met mensen vanuit verschillende achtergronden kom je tot nieuwe innovatieve ideeën en wie weet ga je zelfs naar huis met een kansrijk startup initiatief.

Voor wie?

Voor startende ondernemers op het gebied van duurzame technologie en mensen die als ondernemer aan de slag willen, maar nog op zoek zijn naar een kansrijk businessidee. Om innovatie succesvol te maken is samenwerking tussen verschillende partijen essentieel. Van onderwijs tot bedrijfsleven, van investeerders tot early adopters. Voor deze kick-off geldt dan ook: hoe meer verschillende achtergronden hoe beter!

Nieuwsgierig geworden?

Meld je dan nu aan voor de kick-off van ons Startup Accelerator Programma op donderdag 18 januari 2018 van 15:45 tot 18:30 uur in de Broodfabriek in Zutphen. Waar we uiteraard ook proosten we op nieuwe (startup)kansen in het nieuwe jaar!

Meld je dan hier aan!

Delen:
Cleantech Center

Het Cleantech Center is hét duurzame innovatiecentrum van en voor (Oost-) Nederland. Het is de verbindende organisatie in Oost-Nederland voor bedrijven, onderwijsinstellingen en overheden. In het Cleantech Center worden de vragen van individuele bedrijven gekoppeld aan kennis en vakmanschap uit het onderwijs.

Plaats een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.