Leer over het verbetervliegwiel voor bedrijventerreinen tijdens ontbijt in GreenTech Week

Op 10 oktober 2017 leert u hoe het ‘verbetervliegwiel’ op gang kan worden gebracht om de kwaliteit en duurzaamheid van bedrijventerreinen te vergroten. De werkconferentie van de HAN vindt plaats tijdens de GreenTech Week en start met een gezamenlijk ontbijt op het Industriepark Kleefse Waard (IPKW) in Arnhem.

Verbetering samenwerking, kwaliteit en duurzaamheid Gelderse bedrijventerreinen

Deze conferentie wordt u aangeboden door het kennis- en informatiecentrum Circulaire Economie voor Bedrijven en Bedrijventerreinen (CEBB) van de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN). De conferentie is bedoeld voor mensen die het belangrijk vinden dat er meer beweging op hun bedrijventerrein komt ter verbetering van kwaliteit en duurzaamheid.

Dit project, medegefinancierd door de Provincie Gelderland, is uitgevoerd door de HAN in samenwerking met VNO-NCW Midden en Tarmo (onderneming in duurzaamheid). De bij het project betrokken bedrijventerreinen presenteren deze ochtend hun ervaringen met de door ons ontwikkelde aanpak, waarmee het ‘verbetervliegwiel’ voor een bedrijventerrein op gang kan worden gebracht. Het verbetervliegwiel versnelt de bepaling van verbeterthema’s, het opstellen van gerichte actieplannen en de realisatie van maatregelen en bevordert draagvlak.

De interactieve conferentie zal praktische tips bevatten over:

  • het op korte termijn opstarten van een concrete samenwerking en het vergroten van betrokkenheid van ondernemers en gemeenten,
  • het opzetten van projecten op een terrein op gebied van infra, groen, breedband of veiligheid,
  • de voorwaarden, die bepalend zijn voor opstart en opvolging,
  • draagvlak, betrokkenheid en een succesvolle inbedding van de aanpak,
  • het vinden van een passende en succesvolle organisatievorm die recht doet aan draagvlak en betrokkenheid, de toekomstige invulling van het dienstenpakket van het CEBB.

Starten met ontbijt

Vanaf 07.00 uur staat er een informeel ontbijt voor u klaar; het programma start om 08.00 uur en duurt tot 11.30 uur. Lees hier het volledige programma en de mogelijkheid om u aan te melden.

Delen:
Einte Visser

Einte Visser is projectleider Gelderland Valoriseert bij de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN) met als aandachtsgebied duurzame energie. Hij begeleidt o.a. studenten met een innovatief bedrijfsidee met kennis en kapitaal naar de markt. Daarnaast werkt hij op het thema business development bij het Centrum voor Ondernemerschap en Innovatie van de HAN.

Plaats een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.