Managementgame OCTRO: maak van een uitvinding een winstgevend product!

Speel op woensdagmiddag 16 november mee en leer alles over octrooien.

OCTRO is een interactief octrooispel. Deelnemers aan deze managementgame gaan de uitdaging aan om van hun uitvinding een winstgevend product te maken. Vanuit verschillende rollen doorlopen de spelers in ongeveer 2 uur alle fasen van het innovatieproces: van idee tot marktintroductie en – uiteindelijk – tot succesvolle verkoop van het product. Ze moeten daarbij nadenken over de verschillende intellectuele eigendomsrechten en bedenken hoe ze zo goed mogelijk gebruik kunnen maken van informatie uit octrooidatabanken.

De HAN, ArtEZ en Hogeschool Van Hall Larenstein nodigen je uit om, onder begeleiding van de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO), de managementgame OCTRO te spelen.
Voor wie: Ondernemers, onderzoekers, docenten en studenten
Wanneer: woensdag 16 November van 15.00-17.00 uur met aansluitend borrel
Locatie: HAN, Ruitenberglaan 26 – 6826 CC in Arnhem (gebouw Faculteit Techniek – ruimte B1.24)
Kosten: deelname is kosteloos

Na het spelen van de managementgame is er een netwerkborrel van het business-café om verder kennis met elkaar te maken en ideeën uit te wisselen.

Deze activiteit vindt plaats in het kader van de Global Entrepreneurship Week (GEW). In 160 verschillende landen worden meer dan 100 verschillende events georganiseerd waar ondernemers, studenten, docenten, wetenschappers en beleidsmakers inspiratie kunnen opdoen voor vernieuwing en het creëren van werkgelegenheid.

Aanmelden

Wil jij meedoen aan de managementgame OCTRO? Stuur dan voor 1 november een mail met je naam en telefoonnummer naar Annemarie.Buining@han.nl.

We zien je graag op 16 november!

Klik hier voor meer informatie.

Delen:
Einte Visser

Einte Visser is projectleider Gelderland Valoriseert bij de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN) met als aandachtsgebied duurzame energie. Hij begeleidt o.a. studenten met een innovatief bedrijfsidee met kennis en kapitaal naar de markt. Daarnaast werkt hij op het thema business development bij het Centrum voor Ondernemerschap en Innovatie van de HAN.

Plaats een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.