Personeel

EnergieNext brengt vraag en aanbod van professionals rondom duurzame energie bij elkaar. Studenten, werkzoekenden en werkgevers kunnen op deze plek hun vraag plaatsen of aangeboden vacatures en CV’s bekijken.

Vacatures

Zoekt u werk in de energiesector? Kijk dan in het aanbod van vacatures (vraag naar personeel).

Ben je student en zoek je een stage- of afstudeeropdracht? Ook dan is de vacaturepagina de beste plek om te kijken. Zet dan alleen het vinkje ‘stage’ of ‘afstuderen’ aan.

Heeft u een vacature op het vlak van duurzame energie in uw organisatie? Dan kunt u kosteloos een vacature plaatsen op de vacaturepagina.

CV’s

Wie werkt zoekt op het gebied van duurzame energie kan zichzelf ook actief in de schijnwerpers zetten. U kunt eenvoudig zelf een CV plaatsen.

Werkgevers kunnen zich op de CV-pagina oriënteren op potentiële kandidaten, die hun CV online hebben gezet.

Alternatieven: neem een leer-werk-student!

Lukt het niet om goed technisch personeel te vinden? Overweeg eens een Elektrotechniek- of Werktuigbouwkundetrainee. De Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN) scout techniektalent dat een opleiding Elektrotechniek of Werktuigbouwkunde wil volgen, in combinatie met een baan. De technici in spe starten een vierjarige hbo-opleiding, zodra zij een werkgever hebben gevonden. De trainees krijgen twee dagen per week les op de HAN en werken drie dagen in de week voor hun werkgever. U leest er meer over op Leren en werken in Energie