Meld je alvast aan voor het Kiemt Najaarscongres op maandag 9 oktober

So Far, So Good? Creative Energy in Progress

De wereld van energietechnologie is flink in beweging. Samen met de participanten versnelt Kiemt de energietransitie in Oost-Nederland en daarbuiten. Maar waar staan we nu eigenlijk? Hoe kunnen we de energietransitie op innovatieve en creatieve wijze (versneld) voortzetten? Kom meer te weten en meld je hier alvast aan!

Het Kiemt Najaarscongres 2017 start met diverse inspirerende workshops. Als locatie heeft Kiemt dit jaar gekozen voor de nieuwe concertzaal van het Stadstheater Musis. Onder leiding van dagvoorzitter Marlies Claasen komen sprekers als Ciarán McGinley aan het woord. Hij neemt ons mee in de scenario’s van de klimaatverandering. Nieuwe participant ArtEZ vertelt over haar onderzoeks- en innovatieambitie als Kunsthogeschool. Daarna presenteert een alumnus van ArtEZ (Luuk Wiehink) zijn onderneming Groenewijkstroom BV. Als hoogtepunt van het congres reikt ook dit jaar Jan Terlouw persoonlijk de Jan Terlouw Innovatie Prijs uit aan de ondernemer met de meest aansprekende innovatie uit de regio.

Noteer alvast het Kiemt Najaarscongres in uw agenda:

Datum: maandag 9 oktober 2017
Locatie: Musis, Velperbuitensingel 25, Arnhem
Start: Workshops: 12.30 uur – Plenaire programma: 14.30 uur
Netwerkborrel: 17.00 – 19.00 uur

Volgende week ontvangt u het volledige programma inclusief de details van de voorafgaande workshops. Meldt u alvast aan voor het Kiemt Najaarscongres via onderstaande button.

 

 

Delen:
stichting Kiemt

Stichting Kiemt is hét innovatienetwerk voor bedrijven, kennisinstellingen en overheden actief in energietechnologie en circulaire economie in Gelderland en Overijssel. Met het creëren van new business als doel.Kiemt inspireert en verbindt. Innovatieve ondernemers worden in contact gebracht met deskundigen, onderzoekers en investeerders. Zo opent het netwerk zich voor ondernemers op zoek naar kennis en financiering van hun activiteiten.

Plaats een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.