Nieuwe subsidieregelingen Topsector Energie (TSE) door RVO bekend gemaakt.

Het schone en efficiënt opgewekte energie die Nederland economisch sterker maakt. Dát is waar de Topsector Energie zich voor inzet. De Topsector Energie realiseert innovaties die groen en groei aan elkaar koppelen. Daarmee versterken we de Nederlandse concurrentiekracht, werkgelegenheid en welvaart.

In het Energieakkoord werken de overheid, werkgevers, vakbeweging en natuur- en milieuorganisaties aan duurzame groei. Door verschillende tenders uit te schrijven stimuleert het ministerie van Economische Zaken de privaat-publieke samenwerking voor onderzoek en ontwikkeling. De Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO.nl) is verantwoordelijk voor de uitvoering van deze regelingen.

In 2015 zijn er verschillende subsidiemogelijkheden voor de Topsector Energie. De  regelingen daarvoor zijn tot stand gekomen in nauwe samenwerking met de TKI’s (Topconsortia voor Kennis en Innovatie) van deze topsector.

Voor meer informatie klik hier

Delen:
Annemarie Buining

Annemarie werkt bij het Centrum voor Valorisatie en Ondernemerschap van de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen als proces coordinator en tevens community manager voor Energie Next.

Plaats een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.