Opening Innovatiehub IIME op 15 januari

Innovatie in Mobiliteit en Energie, IIME, is een organisatie waar (leerwerk) studenten de mogelijkheden hebben om uitdagende stage- of afstudeeropdrachten uit te voeren. Bedrijven uit de regio kunnen bij IIME innovatieve vraagstukken neerleggen, waarbij IIME deze vraagstukken omzetten in haalbare en concrete projecten.

Op vrijdag 15 januari zal innovatiehub IIME officieel worden geopend door Michiel Scheffer, gedeputeerde van Provincie Gelderland en Niels Joosten, burgemeester van de Gemeente Doetinchem. De locatie is C. Missetstraat 30 in Doetinchem. 

De Hogeschool van Arnhem en Nijmegen, het Achterhoek Centrum voor Technologie en QConcepts Design Engineering BV zullen als initiatief nemers van de hub een toelichting geven op de activiteiten en de achtergrond van IIME. Tevens zal er een mini symposium worden gehouden. Aansluitend is er de mogelijkheid als werkgever om tijdens de netwerkborrel in contact te komen met deeltijd studenten. ’S Middags is er een open huis voor studenten. Daar kunnen zij zien hoe innovatie hub IIME te werk gaat en wat de laatste ontwikkelingen zijn onder andere binnen het HAN Solarboat team onder het genot van een hapje en drankje.

De officiële opening is van 9.00 tot 12.00 uur en vanaf 14:00 open huis.

Graag vooraf aanmelden via info@iime.nl

 

Delen:
Annemarie Buining

Annemarie werkt bij het Centrum voor Valorisatie en Ondernemerschap van de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen als proces coordinator en tevens community manager voor Energie Next.

Plaats een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.