Partners

EnergieNext is gelanceerd op initiatief van Gelderland valoriseert en SEECE . Deze website is actief onderhouden van 2013-2019. Op dit moment vindt er geen actieve invulling plaats.

Aan de oprichting ervan heeft Marco Derksen van Upstream een belangrijke bijdrage geleverd. Met zijn kennis, strategisch advies en ondersteuning bij de implementatie stond hij aan de basis van dit online kennisplatform.

 

Gelderland valoriseertGelderland valoriseert versterkt innovatief vermogen in provincie Gelderland. Ondernemers, studenten, onderzoekers en anderen met een innovatief idee krijgen verschillende faciliteiten aangeboden om een bedrijf te starten. Van idee naar BV, met succesvolle innovaties als resultaat, is waar het om draait. Gelderland valoriseert is een samenwerkingsverband tussen partijen als de HAN, ArtEZ en Radboud Universiteit Nijmegen.

 

SeeceHet Sustainable Electrical Energy Centre of Expertise(SEECE) stimuleert onderzoek, onderwijs en een toename van energieprofessionals. Hiermee draagt het bij aan de transitie van traditionele naar duurzame energie. SEECE is een samenwerkingsverband tussen de HAN en partners als Alliander, DNV KEMA, ALFEN, TenneT en kiEMT.