Pop-up power producent Wattsun ontvangt 300ste Groeiversneller

Gedeputeerde Michiel Scheffer de 300ste voucher uitgereikt aan de ‘groene’ batterijen van Wattsun. Wattsun Pop-up Power ontwikkelt op Industriepark Kleefse Waard in Arnhem een batterijsysteem om energie op locatie te brengen. Met een voucher van De Groeiversneller schakelt Wattsun een expert in op het gebied van marketing, PR en communicatie. Met deze expert ontwikkelen ze het product door.

Bijna 650 groeiplannen

De Groeiversneller is er voor Gelderse ondernemers die willen groeien. Bijvoorbeeld startups of MKB ondernemingen die willen doorgroeien. Inmiddels zijn er bijna 650 groeiplannen ingediend en met ondernemers besproken. Elke ondernemer bespreekt zijn of haar vervolgstappen met ontwikkelingsmaatschappij Oost NL. Soms is daarbij financiële ondersteuning nodig. Bart Hendriks van Wattsun: ‘Als startend bedrijf hebben we beperkte financiële middelen. De voucher helpt ons om in een vroege fase voor te bereiden op de toekomst. Dat maakt onze slagingskans een stuk groter.’

Groeiversneller Energie

De Groeiversneller biedt vouchers tot maximaal €10.000. Een kennisvoucher kan de ondernemer zelf besteden bij een expert in productontwikkeling of marketing. Ook leningen behoren tot de mogelijkheden. Hiervoor werkt Oost NL samen met partner Qredits. Voor initiatieven die bijdragen aan CO2-reductie, het opwekken van duurzame energie of besparing van energie is er De Groeiversneller Energie.

Bron: gelderland.nl

Delen:
Einte Visser

Einte Visser is projectleider Gelderland Valoriseert bij de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN) met als aandachtsgebied duurzame energie. Hij begeleidt o.a. studenten met een innovatief bedrijfsidee met kennis en kapitaal naar de markt. Daarnaast werkt hij op het thema business development bij het Centrum voor Ondernemerschap en Innovatie van de HAN.

Plaats een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.