Reserveer 11 oktober voor HAN seminar “energietransitie en duurzame leefomgeving” tijdens GreenTech Week

Bent u benieuwd wat de HAN voor u kan betekenen op het gebied van werknemers van de toekomst en innovatief onderzoek (bouw, schone mobiliteit, gedrag, biobased economy)? Reserveer dan 11 oktober in uw agenda voor het HAN-seminar tijdens de GreenTech Week: Samenwerken aan de energietransitie en een duurzame leefomgeving.

De noodzaak om over te schakelen van een economie gebaseerd op fossiele brandstoffen naar een circulaire en biobased economie is groot. Kijk naar het opraken van de fossiele grondstoffen, de gevolgen van de stijgende CO2-concentraties en de grote carbonfoot print die we als mens achter laten. Deze transitie naar duurzame energie en herwinbare grondstoffen uit reststromen biedt voor bedrijven en instellingen veel kansen. Maar vraagt tegelijkertijd ook om extra ondersteuning bij innovatief onderzoek op de R&D afdelingen. Met het zwaartepunt Sustainable Energy & Environment wil de HAN in nauwe samenwerking met het werkveld en de regio het onderwijs en onderzoek op dit maatschappelijk relevante thema vormgeven. Om uiteindelijk goed opgeleide professionals en innovaties voor en met de regio te realiseren.

Wat kunt u verwachten?

Op 11 oktober organiseert de HAN een seminar voor bedrijven, studenten, docenten en onderzoekers. Naast een Masterclass van Arash Aazami, bekend van de Topsector Energie-publicatie Digitalisering in het energielandschap, worden de resultaten van vier icoonprojecten op het terrein van Sustainable Energy & Environment gepresenteerd. Daarnaast kunt u onder andere workshops over de icoonprojecten volgen (en mogelijkheden van samenwerking daarin verkennen) en bespreken hoe u met studenten kunt werken aan uw multidisciplinaire bedrijfsvraagstukken.

Voor meer informatie: Samen werken aan de energietransitie en een duurzame omgeving op 11 oktober.

 

 

Delen:
Einte Visser

Einte Visser is projectleider Gelderland Valoriseert bij de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN) met als aandachtsgebied duurzame energie. Hij begeleidt o.a. studenten met een innovatief bedrijfsidee met kennis en kapitaal naar de markt. Daarnaast werkt hij op het thema business development bij het Centrum voor Ondernemerschap en Innovatie van de HAN.

Plaats een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.