Routekaart Energie Opslag 2030 NL

Voor alle (energie)professionals in Nederland die zich bezighouden met energieopslag en een bijdrage willen leveren aan de roadmap voor energieopslag 2030 voor Nederland is er de Linkedin Groep ‘Routekaart Energie Opslag 2030 NL’. Je kunt mee discussiëren, polls en surveys invullen, relevante artikelen en whitepapers delen, en commentaar geven op bestaande berichten.

Ik (Haike van de Vegte) ben manager van deze Linkedin Groep en zal met regelmaat via dit kanaal proberen je te challengen om deel te nemen aan discussies, te stemmen op een poll, of gewoonweg om interessante feiten en documenten over energieopslag met je te delen. Je kunt ook bij mij terecht met eventuele vragen en/of suggesties voor het verbeteren van onze Linkedin Groep.

Het zou fijn zijn als je je even kort voorstelt aan de groep met een paar woorden over wie je bent en wat je doet op het gebied van opslag.

Op 9 december is de aftrap van de consultatieronde voor de Routekaart Energie Opslag op de CleanTech Business Day. Op de Linkedin Groep kun je je input al kwijt door te reageren op de volgende vragen:

  • Welke kansen zie je (binnen- en buitenland) voor de Nederlandse energie opslag sector, nu, over vijf jaar en in 2030?
  • Welke belemmeringen zie je?
Delen:
Haike van de Vegte

Haike schrijft op persoonlijke titel. Hij werkt bij DNV GL (voorheen bekend als KEMA) op de afdeling Nieuwe Energie Technologieën aan energieopslag en integratie van hernieuwbare energie.

Plaats een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.