SEECE sponsort Master International Business-studenten voor energiebranche

Studenten kunnen de Master International Business (MIB) aan de HAN volgen en tegelijkertijd werkervaring opdoen in de duurzame energiebranche. Het centre of expertise voor duurzame elektrische energie (SEECE) geeft binnenkort financiële ondersteuning aan een leerwerkstudent en een aantal stagiairs.

De leerwerkstudent besteedt twee dagen per week aan zijn of haar studie en werkt drie dagen per week voor SEECE of een partij binnen het SEECE-netwerk. De leerwerker doet ervaring op binnen de duurzame energiebranche en bouwt een netwerk op dat onmisbaar is voor een succesvolle carrière. De masterstudent ontvangt duizend euro bruto per maand.

Daarnaast helpt SEECE mensen die tijdens de Master International Business stage willen lopen in de duurzame energiebranche. Stagiairs ontvangen enkele honderden euro’s vergoeding voor hun werkzaamheden. Het exacte bedrag wordt nader bepaald.

Internationalisering is een belangrijk onderwerp op de strategische agenda van veel energiegerelateerde organisaties. De HAN Master of International Business zet kennis om in actie en levert state-of-the-art kennis en technieken om de internationale uitdagingen van organisaties aan te kunnen gaan.

Klik hier voor meer informatie over de Master International Business.

Interesse in een leerwerk- of stageplek? Neem voor meer informatie contact op met mastercoördinator Boriana Rukanova. Zij is bereikbaar via boriana.rukanova@han.nl en is 11 juni aanwezig op de HAN, tijdens de open avond in Arnhem.

Delen:
SEECE (Sustainable Electrical Energy Centre of Expertise)

SEECE is hét centre of expertise voor duurzame elektrische energie. Deze publiek-private samenwerking jaagt innovatie aan, zorgt voor voldoende arbeidscapaciteit en zet kennis om in financieel haalbare producten en diensten.

Plaats een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.