Bijeenkomst Start-Ups in de Energie Transitie

De energietransitie zorgt ervoor dat de energiewereld zich moet aanpassen aan de volatiliteit van hernieuwbare energiebronnen. Hierdoor is er altijd voldoende elektriciteit beschikbaar om aan de vraag te voldoen. Startende bedrijven met hun innovatieve ideeën vormen een belangrijke rol bij deze transitie.

Daarom organiseert Watt Connects een workshop die ontwikkeld is in samenwerking Ontwikkelingsmaatschappij Oost NV en Magnus Red op 22 September.

Oost NV ontwikkelt en begeleidt innovatieprojecten en helpt ze te financieren. Met als doel het versnellen van internationaliseringsactiviteiten en de groei van (mkb-)bedrijven, bedrijvenparken en ICT-infrastructuur

Start-up platform

De energiemarkt verandert in een hoog tempo, met name start-ups zorgen voor veel nieuwe initiatieven. De gevestigde bedrijven binnen de energiesector erkennen deze verandering en omarmen start-ups steeds vaker.

De bijeenkomst biedt een aantal start-ups in de energietransitie een platform om hun ideeën te presenteren en een antwoord op hun vragen te vinden door met de aanwezige kennisdragers te sparren en contacten te leggen. Daarnaast kunnen de start-ups en de bedrijven in de energiebranche elkaar vinden door mogelijkheden van samenwerking te zoeken.

Start-ups meld je aan!

Deze oproep geldt voor start-ups die een pitch willen geven en willen deelnemen aan het programma. Uit de aanmeldingen wordt een selectie gemaakt van maximaal 5 start-ups. Een snelle en goed onderbouwde aanmelding is belangrijk. Om in aanmerking te komen worden de volgende voorwaarden gesteld:

  • Aantoonbaar prototype, onderzoek of business plan
  • Bij aanmelding een korte omschrijving van het concept
  • Motivatie voor deelname als start-up aan dit event
  • Een of meerdere vragen die je wil voorleggen aan de aanwezigen
  • Meld je uiterlijk voor vrijdag 19 augustus aan via contact@wattconnects.com. Met als onderwerp “start-up bijeenkomst”.

Meer informatie vind je hier

Delen:
Annemarie Buining

Annemarie werkt bij het Centrum voor Valorisatie en Ondernemerschap van de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen als proces coordinator en tevens community manager voor Energie Next.

Plaats een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.