Startup Accelerator Gelderland: samen aan de slag met je businessplan

Op 12 oktober start Gelderland valoriseert een nieuw initiatief: Startup Accelerator Gelderland. Het gaat om een kort, intensief traject, waarin startups worden getraind en gecoacht op hun businessplan. In 7 dagdelen, verdeeld over 5 weken wordt in een groep van 12-18 jonge ondernemers intensief gewerkt aan het verbeteren van de onderneming of het concept. De accelerator heeft de vorm van een ‘pressure cooker’: plenaire kennis-seminars door vakdocenten in combinatie met concrete opdrachten aan de business cases, ondersteund door coaches.

Het doel van de Startup Accelerator Gelderland is om jonge ondernemers met een schaalbaar, ambitieus plan uit te dagen met de nieuwste inzichten op het terrein van innovatie-, opschalings- en productieprocessen. Bovendien willen we starters met kennisintensieve en/of innovatieve bedrijven bij elkaar brengen om hen te laten leren van elkaars ontwikkeling.

De Accelerator staat open voor pas gestarte ondernemers met een kennisintensief/innovatief bedrijf en een ambitieus, schaalbaar plan. Het initiatief richt zich met name op studenten en alumni van de volgende vier kennisinstellingen: Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), van Hall Larenstein, ArtEZ en de Radboud Universiteit in Nijmegen. Deelname kost 250 euro per persoon. De studiebelasting bedraagt 80 à 100 uur voor onderzoek, bijeenkomsten en het uitwerken van het businessplan. Neem voor nadere informatie of aanmelding contact op met Monique Morel: monique.morel@han.nl, (026) 365 83 59.

GV-startup accelerator-header GV-startup accelerator-programma

Voor meer informatie verwijzen wij naar de flyer, met nadere toelichting op de Startup Accelerator Gelderland.

Delen:
Einte Visser

Einte Visser is projectleider Gelderland Valoriseert bij de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN) met als aandachtsgebied duurzame energie. Hij begeleidt o.a. studenten met een innovatief bedrijfsidee met kennis en kapitaal naar de markt. Daarnaast werkt hij op het thema business development bij het Centrum voor Ondernemerschap en Innovatie van de HAN.

Plaats een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.