Startup Demoday

Zes startups op het gebied van duurzaamheid en circulariteit sluiten op donderdag 21 februari het Startup Programma van het Cleantech Center af. In vijf maanden tijd zijn ze met coaching en kennissessies van het Cleantech Center klaargestoomd voor snelle groei en een succesvolle marktintroductie. Tijdens de Startup Demoday presenteren de startups hun bedrijf. Annelies de Jonge, wethouder van de gemeente Zutphen, opent de bijeenkomst.

Startup Demoday bijwonen?
Ben je benieuwd naar de ideeën van deze tweede lichting Cleantech startups? Je bent van harte welkom bij de Demoday waar de startups hun bedrijf pitchen. Na elke pitch voelt een deskundig kennispanel de startups kort aan de tand. Wat is het business model en wie is je ideale launching customer? Wij hopen op een enthousiast publiek met onder de aanwezigen ook mensen die onze starters op weg kunnen helpen op het gebied van investeringen, initiële klanten en netwerk.

De Startup Demoday vindt plaats op donderdag 21 februari van 16:00 tot 18:00 uur bij het Cleantech Center in het Pakhuis Noorderhaven in Zutphen.

Aanmelden:
www.cleantechcenter.nl/evenementen.

Delen:
Cleantech Center

Het Cleantech Center is hét duurzame innovatiecentrum van en voor (Oost-) Nederland. Het is de verbindende organisatie in Oost-Nederland voor bedrijven, onderwijsinstellingen en overheden. In het Cleantech Center worden de vragen van individuele bedrijven gekoppeld aan kennis en vakmanschap uit het onderwijs.

Plaats een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.