Startups pitchen bij Porsche Centrum Heteren

Op 14 april wordt er een pitch-event voor startups (jonge innovatieve bedrijven) gehouden bij Porsche Centrum Gelderland in Heteren. De beste tien van de top-50 die inmiddels zijn geselecteerd worden uitgenodigd voor dit pitch-event, vergelijkbaar met een Dragons’ Den. Aanwezige investeerders zullen de presentaties van de startups beoordelen om de ranking te bepalen. Ook gedeputeerde Michiel Scheffer is van de partij om innovatie aan te moedigen.

Europees

Projectleider Julian Leijser, aanjaagster van het Centrum voor Ondernemerschap Arnhem (CVJO), legt uit: “Dit is de is onderdeel van Startup Fest Europe waar Prins Constantijn aan verbonden is. In heel Nederland vinden evenementen plaats om startups aan investeerders te koppelen, waarbij Arnhem als één van de plaatsen is gekozen om het project te hosten. Dat gebeurt op 25 mei in de Eusebiuskerk tijdens het evenement Ondernemer LIVE.”

Magazine

Op 25 mei zal naast de uitreiking van het Startup50 magazine met de 50 beste startups van Gelderland een inspirerende, waarschijnlijk internationale, spreker aanwezig zijn. Inmiddels hebben meer dan 200 startups gemeld via de website www.startup50gelderland.nl. In maart worden de startups gescreend. Alle aanmeldingen worden beoordeeld door een panel van business development experts.

Geert-Jan Sweers is vanuit Gelderland valoriseert en het Centrum voor Valorisatie en Ondernemerschap de HAN betrokken bij de organisatie. Het is nog niet bekend of er HAN student-ondernemers of alumni bij de beste 50 Gelderse startups zitten.

Nadere informatie:

Julian Leijser, julian@cvjoarnhem.nl of 06-8148 3222

Delen:
Annemarie Buining

Annemarie werkt bij het Centrum voor Valorisatie en Ondernemerschap van de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen als proces coordinator en tevens community manager voor Energie Next.

Plaats een reactie