Themamiddag: Van “Proof of Concept” versneld naar een volwassen product

Veel MKB-ers zijn bezig met innovaties (o.a. op het gebied van duurzame energie). Helaas zien we dat het ontwikkelen van een innovatie tot een volwassen marktproduct tegenvalt. Een hoogwaardig product vereist kennis over diverse andere zaken dan de vinding zelf!
Onvoldoende doorontwikkeling maakt een succesvolle marktintroductie zeer lastig. Doel van deze themamiddag op 6 april, is om werkwijzen en gereedschappen te presenteren die kunnen helpen om het ontwikkelproces te versnellen. Sprekers zijn o.a. dr. ir. Jannes Slomp (HAN lectoraat Lean), dr. ir. Aart-Jan de Graaf (HAN lectoraat Meet- en Regeltechniek en Smart Grids) en dr. ir. Rob Ross (TenneT / lectoraat Betrouwbare Energievoorziening).

Daarnaast wordt er de gelegenheid geboden om met collega ondernemers te discussiëren over de problemen en hoe daar op een pragmatische manier mee om kan worden gegaan.

Bent u geïnteresseerd in deze themiddag dan kunt u de volgende hyperlink gebruiken Tanja.Vermeulen@han.nl. U ontvangst z.s.m. nadere informatie over programma en de mogelijkheid om zich aan te melden.

Delen:
Annemarie Buining

Annemarie werkt bij het Centrum voor Valorisatie en Ondernemerschap van de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen als proces coordinator en tevens community manager voor Energie Next.

Plaats een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.