Veel aandacht voor energietransitie tijdens HAN unexpected innovate

De Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN) staat 4 oktober in het teken van HAN unexpected x innovate, een event voor iedereen die vooruit wil. De energietransitie is een van de hoofdthema’s.

Lukt het in de regio om oplossingen te vinden voor de economische en maatschappelijke problemen die met de dag groter en ingewikkelder lijken te worden? Kunnen we aan de afspraken in het klimaatakkoord voldoen? Lukt het om de digitale revolutie te vertalen naar de werkvloer? En zorgen we straks nog goed voor de mensen in onze regio, ook als ze een lager inkomen of opleiding hebben? Deze vragen staan 4 oktober centraal.

De energietransitie speelt een grote rol tijdens het event. Een van de programmaonderdelen is de HAN unexpected special Hoe komen we betaalbaar van het gas af? Tussen twee en vier uur ’s middags vinden presentaties, pitches, workshops en een debat over de uitfasering van aardgas plaats. Er wordt vooral gesproken over nieuwe en bestaande woonwijken.

Lees meer over Hoe komen we betaalbaar van het gas af? op HAN.nl.

Een ander opvallend programmaonderdeel, dat sterk verbonden is met de energietransitie, is het HAN unexpected SEE-café. Deze staat in het teken van het toekomstige innovatielab Nieuwe Energie & Circulaire Economie. Dat is een hybride leer-werkomgeving waarin onderwijs, onderzoek en praktijk samenkomen. De gemeente Arnhem, provincie Gelderland, IPKW, het bedrijfsleven en de HAN schreven samen een visiedocument over de vraag naar, meerwaarde van en de noodzaak voor een hybride leer-werkomgeving.

Lees meer over HAN unexpected SEE-café op HAN.nl.

Bron: HAN.nl

Delen:

SEECE is hét centre of expertise voor duurzame elektrische energie. Deze publiek-private samenwerking jaagt innovatie aan, zorgt voor voldoende arbeidscapaciteit en zet kennis om in financieel haalbare producten en diensten.

Plaats een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.