Vlog jij, HAN student, mee voor een betere wereld? 

Heb jij ideeën voor het verbeteren van je leef-, woon-, werk- en/of studieomgeving? Pitch jouw idee in een vlog! Of het nu gaat om het bestrijden van armoede, ongelijkheid of klimaatverandering, al jouw ideeën zijn welkom, klein of groot! Maak kans op een geldprijs en op de realisatie van jouw idee! 
De HAN wil samen met haar studenten een bijdrage leveren aan de 17 duurzame ontwikkelingsdoelen (Global Goals) van de Verenigde Naties. Hierbij hebben wij jouw hulp en inzet nodig! Maak een filmpje van maximaal 2 minuten en upload dit op YouTube, meld je aan via onze website www.vanhokjesstudentnaarwereldburger.nl en ding mee naar de prijzen, meer ‘likes’ is meer kans  op winnen!
1e prijs € 500
2e prijs € 250
3e prijs € 125
De enige vereiste is dat jouw idee gerelateerd is aan de Global goals en jouw vlog niet langer is dan 2 minuten. Je mag maximaal 5 filmpjes per persoon indienen. Upload uiterlijk op 2 oktober 2017 om 10.00 uur je vlog op de website www.vanhokjesstudentnaarwereldburger.nl.

Prijsuitreiking ‘De grote HAN-wereldburger vlog-wedstrijd’

Op 10 oktober 2017, de nationale Dag van de Duurzaamheid, worden op de HAN campus in Arnhem de winnaars van ‘De grote HAN-wereldburger vlog-wedstrijd’ tijdens het wereldburger-event bekend gemaakt. Het programma is van 10.00 tot 13.00 uur en wordt opgeluisterd door inspirerende sprekers, meer informatie hierover volgt spoedig! Dit evenement is tevens het slot-event van de Duurzame Stagehub.
Tijdens dit evenement hoor je ook meer over de ontwikkeling van het ‘HAN Studentenplatform voor Global Change’ wat onlangs in de prijzen is gevallen tijdens de opening van het studiejaar. Een platform voor- en door studenten die vanuit hun eigen passie multidisciplinair willen bijdragen en samenwerken aan de Global Goals.
De vlog-wedstrijd, wereldburger-event en HAN studentenplatform voor Global Change zijn in co-creatie tot stand gekomen door Maarten Barckhof, Cristel Busser en Annika Vos. Lees meer in het artikel dat hierover in HANovatie verscheen.

Delen:
Maarten Barckhof

Allround communicatiespecialist met coachende vaardigheden die verbetert, vertaalt en verbindt. Ik ben analytisch, praktisch en doelgericht, maak complexe zaken concreet en werk in een sociale, culturele of duurzame omgeving op het snijvlak van beleidsbepaling/advisering en creatieve uitvoering. Mijn missie is om mensen en organisaties te inspireren en in beweging te zetten.

Plaats een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.