Wie wordt de Arnhemse Ondernemer van het Jaar 2016?

De Persgroep (voorheen Wegener Media) organiseert dit jaar voor de vierde keer de verkiezing tot Arnhemse Ondernemer van het Jaar. De uitgever van de ondernemersbijlage van de Gelderlander heeft als doel om hiermee het innovatief ondernemen in de regio Arnhem in de spotlights te zetten.

Criteria

De ondernemer die op innovatief gebied heeft bijgedragen aan de werkgelegenheid en daarmee het imago van het ondernemersklimaat van Arnhem komt in aanmerking voor de titel. De ondernemer moet zijn bedrijf in of direct om Arnhem gevestigd hebben.

Jury

De inzendingen worden beoordeeld door een jury die uit de inzendingen drie genomineerden kiest, die met een bedrijfsbezoek vereerd worden. De gestelde criteria worden dan getoetst en verdiept, zodat de jury zich een goed oordeel kan vormen. De jury bestaat uit voorzitter Bart van Meer, voorzitter Ondernemers Kontakt Arnhem; Loes Kater, directeur Centrum voor Valorisatie en Ondernemerschap van de Hogeschool voor Arnhem en Nijmegen; Marcel Hielkema, voorzitter VNO-NCW Midden; Marijke Van kan, partner Algemeen Octrooi en Merkenrecht Bureau; Ron König, wethouder economische Zaken van de gemeente Arnhem; en Julian Leijser, aanjaagster van het Centrum voor Jong Ondernemerschap in Arnhem.

Uitreiking

Van de drie genomineerde bedrijven wordt een korte film gemaakt die tijdens de uitreiking gepresenteerd wordt. De uitreiking vindt plaats aan het begin van de avond op 24 mei, de eerste dag van het twee dagen durend evenement Ondernemer LIVE in de Eusebiuskerk. Ondernemer LIVE wordt georganiseerd door OKA, De Persgroep, de gemeente Arnhem, Villa Velperweg/Brasserie De Boerderij, stichting Eusebiuskerk en Hagen Events.

Winnaar

De vorige winnaars waren: Loek van Veggel van MTSA (2015); Frans Gazendam van Rupro Beheer (2014); en Rombout Swanborn van HyET Solar (2013). De winnaar krijgt bijzondere publiciteit in de vorm van een door De Persgroep aangeboden infotorial en mag zich een jaar lang Arnhemse Ondernemer van het Jaar noemen.

Aanmeldingen kunnen via frank.thooft@pluspen.nl gedaan worden; dan wordt er een inschrijvingsformulier gemaild. De aanmeldingsperiode sluit op 31 maart 2016.

Delen:
Einte Visser

Einte Visser is projectleider Gelderland Valoriseert bij de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN) met als aandachtsgebied duurzame energie. Hij begeleidt o.a. studenten met een innovatief bedrijfsidee met kennis en kapitaal naar de markt. Daarnaast werkt hij op het thema business development bij het Centrum voor Ondernemerschap en Innovatie van de HAN.

Plaats een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.